FR | NL

 Moneyou Plus Sparen   Openen

moneyou

De Plus-spaarrekening is met zijn erg hoge getrouwheidspremie ideaal als je je langere tijd kwijt kunt. Je kunt ze bovendien makkelijk online openen en ze is fiscaal interessant.

Rente en premie

Moneyou Plus Sparen heeft een basisrente van 0,01% en een getrouwheidspremie van maar liefst 0,35%. Denk je op lange termijn of heb je je spaargeld niet direct nodig, dan is deze spaarrekening zeker het overwegen waard.

Kosten

Een Plus-rekening openen is gratis, net als ze beheren en weer sluiten. Je betaalt ook niets voor de jaarlijkse afrekening en post- of andere kosten zijn er niet. Een verzekering kun je niet bij deze rekening nemen.

Minima en maxima

Voor deze spaarrekening heb je geen minimumkapitaal nodig, je kunt met eender welk bedrag beginnen sparen. Een maximuminleg is er wel: 1.000.000 euro voor al je spaarrekeningen samen.

Roerende voorheffing

Krijg je minder dan 980 euro rente voor het inkomstenjaar 2019, dan betaal je geen roerende voorheffing of belasting. Voor gezamenlijke rekeningen of spaarrekeningen op naam van getrouwde of wettelijk samenwonende koppels is dat het dubbele: 1.960 euro. Als je wel meer rente krijgt houdt Moneyou automatisch 15% van het deel boven de drempel.

Belangrijkste voordelen

  • Geen roerende voorheffing
  • Makkelijk online te openen en te beheren
  • Gratis online gereglementeerde spaarrekening
  • Beschermd door het Nederlandse depositogarantiestelsel

> Nu je Plus-spaarrekening openen bij Moneyou!

Is mijn spaargeld veilig bij Moneyou?

De Plus-spaarrekening valt onder het Nederlandse stelsel en je geld is beschermd tot 100.000 euro. Wanneer Moneyou failliet gaat kun je het bedrag boven 100.000 euro kwijtraken. Het kan ook in waarde dalen. Als je wil kun je deelnemen aan een bail-in en het deel boven 100.000 euro omzetten in aandelen.

Rente en voorwaarden
Basisrente0,01 %
Getrouwheidspremie0,35 %
Totale rente0,36 %
Minimuminleg0,00 €
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenNee
Roerende voorheffingNee
GarantieNL
Max. dekking100.000,00 €
ยป Bezoek website