FR | NL

 Moneyou Flex Sparen   Openen

moneyou

Flex Sparen van Moneyou is een gereglementeerde spaarrekening naar Belgisch recht met een goede rente-premieverhouding. Ideaal voor wie zijn spaargeld relatief snel weer wil opnemen. Je betaalt geen roerende voorheffing en je geld is veilig tot 100.000 euro.

Eigenschappen van Moneyou Flex Sparen

Je kunt de Flex-spaarrekening van Moneyou gratis online openen, sluiten en beheren. De jaarlijkse afrekening is ook gratis en je betaalt geen post- of andere kosten. Een verzekering kun je echter niet bij deze spaarrekening nemen.

Er geldt geen minimuminleg, je kunt met eender welk bedrag beginnen. De maximuminleg is wel 1.000.000 euro voor al je spaarrekeningen samen.

De basisrente bij de Flex-rekening is 0,15% en de getrouwheidspremie 0,10%. Dat maakt deze rekening vooral interessant voor wie zijn geld pakweg twee jaar kan missen, of voor wie (een deel van) zijn spaargeld binnen die periode weer denkt op te nemen.

Roerende voorheffing

Houders van een gereglementeerde spaarrekening betalen geen voorheffing of belasting op rente minder dan 980 euro voor het inkomstenjaar 2019. Voor rekeningen op naam van getrouwde of samenwonende koppels is dat zelfs het dubbele: 1.960 euro. Krijg je wel meer rente, dan houdt Moneyou 15% roerende voorheffing af van het deel boven het plafond.

Belangrijkste voordelen

  • Geen minimuminleg
  • Gratis openen, beheren en sluiten
  • Interessante verhouding basisrente-getrouwheidspremie

> Nu een Flex-spaarrekening openen bij Moneyou!

Veilig tot 100.000 euro

Moneyou is een merknaam van het Nederlandse Abn Amro. De Flex-spaarrekening valt wel onder het Nederlandse depositogarantiestelsel en je geld is veilig tot 100.000 euro. Gaat de bank toch failliet, dan kun je het bedrag daarboven verliezen, het kan in waarde dalen of je kunt het omzetten in aandelen.

Rente en voorwaarden
Basisrente0,15 %
Getrouwheidspremie0,10 %
Totale rente0,25 %
Minimuminleg0,00 €
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenNee
Roerende voorheffingNee
GarantieNL
Max. dekking100.000,00 €
ยป Bezoek website