FR | NL

 Moneyou Direct Sparen   Openen

MoneYou Direct Sparen

Direct Sparen van Moneyou is ideaal als je wil sparen op korte termijn. Je profiteert vanaf de eerste dag van een hoge bruto basisrente en je hebt geen minimuminleg nodig.

Eigenschappen van Moneyou Direct Sparen

De Direct Sparen-rekening heeft een bruto basisrente van 0,29%. Je krijgt geen getrouwheidspremie. Direct Sparen is bovendien geen gereglementeerde spaarrekening: er gaat sowieso roerende voorheffing van je rente. Bij deze spaarrekening is dat 30%; van de 0,29% rente die je bruto krijgt blijft netto 0,20% over.

Het openen en beheren van deze spaarrekening is gratis. Via de link hieronder kun je een rekening openen voor jezelf of voor jezelf en iemand anders. Als je je rekening online opent heb je een geldig identiteitsbewijs nodig, een Belgische zichtrekening, een e-mailadres en een Belgisch gsm-nummer.

Je rekening nakijken kan online of mobiel: installeer de Moneyou Sparen App en beheer je spaarrekening op je smartphone of tablet.

Depositogarantie

Moneyou is een handelsnaam van het Nederlandse Abn Amro; je geld valt dus onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. In het uitzonderlijke geval dat Abn Amro failliet gaat is je spaargeld veilig tot 100.000 euro. Alles daarboven kun je kwijtraken, het kan verminderen of je kunt het omzetten in aandelen.

Belangrijkste voordelen

  • Handige mobiele app
  • Gratis online spaarrekening
  • Tot 100.000 euro gegarandeerd

> Nu sparen bij Moneyou!

Moet ik al een rekening hebben bij Moneyou?

Iedereen die officieel in België woont en die een Belgische zichtrekening heeft kan deze spaarrekening openen. Je hebt alleen nog een e-mailadres en een Belgisch gsm-nummer nodig.

Rente en voorwaarden
Basisrente0,20 % (bruto 0,29 %)
Getrouwheidspremie0,00 %
Totale rente0,20 %
Minimuminleg0,00 €
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenNee
Roerende voorheffingJa (30,00 %)
GarantieNL
Max. dekking100.000,00 €
ยป Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook