FR | NL

 MeDirect Fidelity Sparen   Openen

MeDirect Fidelity Sparen | Gratis spaarrekening zonder minimuminleg

De MeDirect Fidelity-rekening open je zonder kosten online. Ook het afsluiten van de rekening en de jaarlijkse afrekening zijn gratis. Je betaalt geen roerende voorheffing op rente tot 960 euro. Krijg je meer, dan betaal je 15% op de rest.

Inleg

De Fidelity-rekening is een gereglementeerde spaarrekening zonder minimum- of maximuminleg. Ze heeft ook een onbeperkte looptijd. Je opent deze rekening makkelijk op MeDirects website en daar beheer je ze ook. Het openen doe je overigens kosteloos, net als het afsluiten. Ook de jaarlijkse afrekening kost je niets.

Bij deze spaarrekening krijg je 0,05% basisrente en 0,80% getrouwheidspremie. Die bedragen keert MeDirect respectievelijk uit op 1 januari en op de eerste van elk kwartaal. Daarnaast kun je op ieder moment aan je spaargeld. Hou er enkel rekening mee dat je nooit een negatief saldo mag hebben.

Roerende voorheffing

Alleenstaanden kunnen tot 960 euro rente krijgen zonder roerende voorheffing te betalen, voor getrouwden of samenwonenden geldt het dubbele. Deze bedragen gelden voor het inkomstenjaar 2018. Krijg je meer dan 960 euro rente, dan rekent MeDirect 15% roerende voorheffing op de tweede schijf.

Belangrijke voordelen

  • Gereglementeerde spaarrekening
  • Geen minimum- of maximumbedragen
  • Geen roerende voorheffing tot 960 euro
  • Kosteloos online te openen en ook het afsluiten kost je niets

> Nu sparen bij MeDirect!

Is mijn geld veilig?

Ja, het geld op een Fidelity-spaarrekening is beschermd tot 100.000 euro per persoon. Heb je meer dan 100.000 euro op je spaarrekening, dan kan het deel boven 100.000 euro omgezet worden in aandelen. Dat deel kan ook deels of helemaal verloren gaan als de bank failliet dreigt te gaan.

Kosten en kenmerken
Basisrente0,05 %
Getrouwheidspremie0,80 %
Totale rente0,85 %
Minimuminleg0,00 €
Kosten per jaar0,00 €
Roerende voorheffingNee
ยป Bezoek website