FR | NL

 Record Bank Webspaarrekening

0

De webspaarrekening bestaat helaas niet meer: Record Bank werd in 2018 overgenomen door ING. Wel kun je hier interessante besprekingen van ING-producten lezen, zoals die van de Lion Deposit-rekening en van ING's Long Term Account.

De Lion Deposit-rekening is een gereglementeerde spaarrekening met een hoge getrouwheidspremie; de Long Term Account is een termijnrekening waarmee je tussen 1 en 10 jaar kunt sparen. Hoe langer je spaart, hoe hoger het rendement.


De Record Bank heeft een aantrekkelijke spaarrekening voor ondernemers, de webspaarrekening. Met deze spaarrekening krijgt u een basisrente van 0,30% en tevens een getrouwheidspremie over gelden die langer dan een jaar vast staan.

De maximum inleg voor deze rekening is 500.000 euro. De rekening is gratis om te openen en te beheren, echter kan dat alleen via internet. Er geldt voor deze rekening geen minimuminleg dus u kunt instappen aan ieder niveau.

Er geldt voor deze rekening een dekking van de Belgische overheid tot 100.000 euro en vrijstelling van roerende roerende voorheffing tot 1.880 euro rente per jaar. Daarboven wordt 15% belasting geheven.

Belangrijkste kenmerken:

  • Gratis online aan te vragen
  • Gratis te beheren
  • Geen minimuminleg
Belangrijkste kenmerken
Basisrente0,30 %
Getrouwheidspremie0,10 %
Totale rente0,40 %
Minimuminleg1,00 €
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenNee
Roerende voorheffingNee
GarantieBE
Max. dekking100.000,00 €