FR | NL
start Business Savings Account

De hier vermelde rekeningen zijn zowel los aan te vragen of te koppelen aan uw zakelijke rekening. Gemakkelijk te openen via het internet.
 

Welke spaarrekening past bij u?

Sorteer op ..

Spaarrekeningen voor Rechtspersonen

0,55%

Basisrente

0,10%

Getrouwheid

0,65%

Rentetotaal

0,30%

Basisrente

0,10%

Getrouwheid

0,40%

Rentetotaal

Prima basisrente en getrouwheidspremie. Geen minimale inleg en makkelijk online te beheren.

0,01%

Basisrente

0,10%

Getrouwheid

0,11%

Rentetotaal

Degelijke spaarrekening voor ondernemers en tevens kosteloos. Rente wordt per kwartaal uitgekeerd.


Voordelen Business savings account

Als zijnde een kleine ondernemer kan zakelijk sparen een goed idee zijn. Zo heeft u altijd iets achter de hand in het geval dat. Zo bouwt u bijvoorbeeld tegoed op, en mocht u een grote investering te doen hebben dan kunt u die gemakkelijker doen. Daarnaast is het bij de business savings account zo, dat u enkel taxen betaald over de rente en dit is dus voordeliger dan bij een privé spaarrekening. Een derde voordeel is het feit dat u zo makkelijker uw zakelijke vermogen kunt scheiden van uw totale vermogen.

Nadelen Business savings account

De business savings account bieden over het algemeen een redelijk lage rente. Mocht uw saldo boven de 1 miljoen uit stijgen dan is het zelfs een aanzienlijk lagere rente.

Zijn business savings accounts veilig?

De Business savings account valt onder het deposito beschermingsfonds tot een bedrag van 100.000€. Toch geldt dit enkel voor de kleine ondernemingen wiens omzet en winst onder enkele miljoenen per jaar ligt. Ligt uw omzet en winst hoger, dan profiteert u niet van dit beschermingsfonds.

Over Online Zakelijk sparen

Het gebruik van een online business savings account permet u tegen een relatief hoge rente te sparen. Over het algemeen is de rente op de business savings account van uw vaste bank laag.Ook is het openen en het beheer van de online rekening heel erg gemakkelijk. Laatste voordeel is nog dat u zelf de tegenrekening mag kiezen. De keus tussen zakelijk of privé sparen Het hebben van een spaarrekening brengt het betalen van belasting met zich mee. Over de ontvangen rente bij een business savings account dient u belasting te betalen. Spaart u privé dan betaalt u rente over het saldo dat boven de belastingsgrens uitkomt. Mocht u weinig spaargeld hebben dan is een privé rekening voordeliger.
Het hangt van uw situatie af welke vorm van sparen voor u aantrekkelijker is. Zakelijk sparen is vooral interessant als de rente relatief laag staat.